Почела седница Председништва СНС, присуствује Вучић

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 19:32

Почела седница Председништва СНС, присуствује Вучић

Седница Председништва СНС почела је данас нешто после 17.00 часова у просторијама странке, а седници присуствује и председник Србије и члан СНС Александар Вучић. FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/bs На седницу су стигли председник СНС Милош Вучевић, као и функционери Владимир Орлић, Александар Шапић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Синиша Мали, Миленко Јованов, Јелена Танасковић, Ирена Вујовић, Никола Селаковић, Александар Мартиновић, Петар Петковић, Никола Селаковић, Арно Гујон, Небојша Стефановић, Горан Весић, Дарија Кисић…
По завршетку седнице су предвиђене изјаве за медије.
Очекује се да ће могуће теме састанка бити везане за наставак конституисања Скупштине Србије као и за предлагање кандидата за председника владе, парламента и за градоначелника.
Председник Српске напредне странке Милош Вучевић јуче је поновио да ће они за десетак дана обавестити јавност и председника Репулике о њиховом кандидату за мандатара, после чега ће бити познат и састав владе.
Потпредседник Српске напредне странке Владимир Орлић раније данас најавио је да ће конститутивна седница Скупштине Србије бити настављено „јако брзо“, наредних дана.
Председник Привременог органа града Београда рекао је јуче да се наредних дана очекује одлука странке о кандидату за градоначелника.
Mali: Izbori za Beograd najvažniji do sada

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела седница Председништва СНС, присуствује Вучић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.