Рукометаши Војводине на трагичан начин завршили такмичење у Европи, одлука пала у последњој секунди (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 14:46

Рукометаши Војводине на трагичан начин завршили такмичење у Европи, одлука пала у последњој секунди (ВИДЕО)

Рукометаши Војводине су победили Кадетен на свом терену 24:21 (11:8) у последњем колу Топ 16 фазе Лиге Европе, али је тим Бориса Ројевића завршио као последњи у групи и то због једног преступа. Фото: Pixabay/JeppeSmedNielsen Требала је Војводини победа од четири гола разлике како би прошла даље >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у нокаут фазу Лиге Европе, после сјајне одбране домаћег тима имао је црвено-бели тим напад за тих плус четири, али је Немања Ратковић направио преступ и уместо да упути шут за победу судија је свирао крај и послао Шафхаузен даље.

Прво име меча био је свакако фантастични Андреј Трнавац са 18 одбрана, а у нападу је најефикаснији био Грегор Оцвирк са шест голова. Лука Роган је дао пет, Барис Пуховски четири, а Бојам Рађеновић три. Што се тиче ривала Один Тор Рикардсон је дао шест, а Аријел Пјетрашик седам голова.
Кренуло је фантастично! Није могао Кадетен до гола 14 минута, фантастични Андреј Трнавац је успео да упише осам одбрана, а чак је и код првог гола гостију имао контакт са лоптом. Водила је Војводина 7:0, а онда је после три узастопна гола гостију на одушевљење публике на „Сланој бари“ Борис Ројевић у 16. минуту са клупе подигао Јовицу Николића и увео га први пут у игру.
Сјајно је затим повукао Барис Пуховски, са два индивидуална гола повисио на 9:3, а онда је и Мохамед Азиз у последњем додавању у нападу преко блока успео да постигне погодак за 10:3. Ипак када је деловало да ће се наставити добра игра Војводине свирана су два искључења домаћину и на полувреме се отишло са само три гола предности – 11:8.
Добро је почео други део игре са два поготка Грегора Оцвирка, затим и са искључењем Ђоана Канељаса и седмерцем за 15:10. Ипак успео је гостујући тим да се врати у игру, да се држи углавном на четири гола минуса све до краја када је Оцвирк направи две грешке Прво је бацио Пјетрашику лопту у руке па промашио седмерац и дошао је Кадетен на 23:21. Иако су „лале“ имале напад за победу, на крају су испале!
Фленсбург је као први у групи прошао даље, други је Силкеборг, а Кадетен и Војводина су са по четири бода били изједначени. Имали су и исту гол разлику у међусобним дуелима, али је Шафхаузен прошао даље због боље гол разлике укупно.
Novosadska Stara dama danas slavi rođendan: 110 godina FK Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаши Војводине на трагичан начин завршили такмичење у Европи, одлука пала у последњој секунди (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.