Рекорд каријере Василија Мицића у НБА лиги, Никола Јовић искључен

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Mar.2024, 14:30

Рекорд каријере Василија Мицића у НБА лиги, Никола Јовић искључен

Кошаркаши Орланда победили су у гостима екипу Шарлота резултатом 101:89 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Kelley Најефикаснији у победничком тиму био је Паоло Банкеро са 22 поена, док је Кол Ентони додао 14.
Код домаћих, најефикаснији је био српски кошаркаш Василије Мицић, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је остварио рекорд каријере у НБА лиги пошто је постигао 21 поен. Он је био стартер у екипи Шарлота, а на терену је провео 29 минута.
Српски кошаркаш забележио је и пет скокова, четири асистенције, две украдене и четири изгубљене лопте. Алексеј Покушевски није играо за екипу Шарлота. Кошаркаши Мајамија победили су на свом терену Детроит резултатом 118:110. У победничком тиму бриљирао је Џими Батлер са 26 поена, док су Бем Адебајо и Данкан Робинсон додали по 18.
Српски кошаркаш Никола Јовић био је стартер у екипи Мајамија, али је искључен средином треће четвртине, пошто је због приговора судијама добио другу техничку грешку. Он је за нешто мање од 22 минута на терену постигао осам поена и имао четри скока, две асистенције и две украдене лопте. Код гостију, најбољи је био Кејд Канингем са 23 поена, док је Симоне Фонтекио додао 22.
У осталим ноћашњим утакмицама НБА лиге, постигнути су следећи резултати: Бруклин – Филаделфија 112:107, Кливленд – Бостон 105:104, Њујорк – Атланта 100:116, Торонто – Њу Орлеанс 98:139, Хјустон – Сан Антонио 114:101, Далас – Индијана 120:137 и Денвер – Финикс пп 107:117.
Lajpcig gostuje Realu, Siti čeka Kopenhagen u revanš duelima osmine finala Lige šampiona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рекорд каријере Василија Мицића у НБА лиги, Никола Јовић искључен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.