Суд у Приштини одредио месец дана притвора Србину ухапшеном у понедељак

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 21:00

Суд у Приштини одредио месец дана притвора Србину ухапшеном у понедељак

Поступајући по захтеву посебног одељења специјалног тужилаштва у Приштини, основни суд у Приштини одредио је притвор од месец дана Србину Ж.Н. због, како је наведено, „основане сумње да је извршио кривично дело ратни злочин против цивилног становништва“. Фото: Pixabay/Leonhard Niederwimmer
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Судија за претходни поступак је усвојио као основан захтев специјалног тужилаштва да се одреди притвор у трајању од месец дана окривљеном Ж.Н (70), преноси приштински портал Телеграфи.

Полиција тзв. Косова је у понедељак саопштила да је ухапсила осумњиченог Ж.Н. рођеног 1954. године у северном делу Косовске Митровице.
Канцеларија за КиМ Владе Србије је поводом хапшења Ж.Н. саопштила да се Аљбин Курти и спроводиоци његовог плана етничког чишћења Косова и Метохије неће смирити док год у јужној српској покрајини има иједног Србина.

https://gradskeinfo.rs/si-cestitao-rodjendan-vucicu-vi-ste-politicar-sa-strateskom-vizijom-05-03-2024/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суд у Приштини одредио месец дана притвора Србину ухапшеном у понедељак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.