Брнабић и белгијска амбасадорка: Добри односи две земље

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 19:26

Брнабић и белгијска амбасадорка: Добри односи две земље

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић разговарала је данас са амбасадорком Краљевине Белгије у Србији Кети Бигенхаут. Фото: Танјуг/Сава Радовановић
Саговорнице су констатовале да су билатерални односи Републике Србије и Краљевине Белгије добри, као и да су сусрети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << званичника наше две земље позитивно утицали на континуитет политичког дијалога, саопштио је владин Биро за сарадњу с медијима.

Брнабић је захвалила на досадашњој доброј сарадњи и назначила опредељеност Србије да са Краљевином Белгијом додатно интензивира и оснажује билатералне и економске односе, као и очекивања још већег инвестиционог присуства белгијских компанија и даљих улагања у различите секторе.
На састанку је било речи и о подршци Белгије процесу евроинтеграција наше земље, посебно у контексту председавања Краљевине Белгије Саветом Европске уније, као и другим геополитичким темама.
Бигенхаут се сагласила са премијерком и поручила да Белгија остаје посвећена подршци и помоћи Србији на њеном путу ка Европској унији и спровођењу реформи, нагласивши да ће се добра сарадња две државе наставити и убудуће, с обзиром на то да је до сада давала одличне резултате.
Si čestitao rođendan Vučiću: Vi ste političar sa strateškom vizijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић и белгијска амбасадорка: Добри односи две земље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.