Халанд: Срећан сам у Манчестер ситију, али се никада не зна шта будућност доноси

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 18:46

Халанд: Срећан сам у Манчестер ситију, али се никада не зна шта будућност доноси

Фудбалер Манчестер ситија Ерлинг Халанд изјавио је данас да је срећан у енглеском клубу, али је додао „да се никада не зна шта будућност доноси“, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP/Dave Thompson Халанд (23) је у Манчестер сити стигао 2022. године из Борусије Дортмунд. Он има уговор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са енглеским клубом до јуна 2027. године. Међутим, поједини светски медији су објавили да би норвешки фудбалер могао 2025. да пређе у мадридски Реал.
„Заиста сам срећан у Манчестер ситију. Заиста сам задовољан људима који ме окружују: тренером, директорима, руководством… Рећи ћу нешто што ће сада да заврши на свим насловним странама – никада се не зна шта будућност може да донесе. Можете ово да напишете, али морате да напишете и све оно што сам рекао на почетку, а то је да сам сада срећан“, рекао је Халанд на конференцији за медије у Манчестеру уочи реванш меча осмине финала Лиге шампиона са Копенхаген.
Норвешки фудбалер је истакао да у овом тренутку не размишља о продужењу уговора са Манчестер ситијем.
„Фокусиран сам на терен. Имамо доста утакмица. Пре два дана смо имали дерби са Манчестер јунајтедом, следи Лига шампиона, а у недељу играмо са Ливерпулом. Морам да се фокусирам на све то“, додао је фудбалер Манчестер ситија.
Халанд је ове сезоне одиграо 31 меч за Манчестер сити и постигао је 28 голова у свим такмичењима.
„Пропустио сам доста прилика ове сезоне и вероватно ћу у будућности да промашим још коју. Људи ће ме критиковати. Да ли би требало да размишљам о томе? Не“, закључио је Халанд.
Манчестер сити ће сутра од 21 час на свом терену дочекати Копенхаген у реванш мечу осмине финала ЛШ. Сити је у првом мечу славио са 3:1.
Đoković slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, Kecmanović igra protiv Sonega

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Халанд: Срећан сам у Манчестер ситију, али се никада не зна шта будућност доноси се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.