Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 18:30

Ђилас једино уме добро да (с)лаже: Тврди да нико од његових није за независно Косово, а носиоци листа га јавно демантују! (ВИДЕО)

Погледајте снимке који јасно демантују Ђиласа, чија је још једна брутална лаж раскринкана. Фото: PrtSc Драган Ђилас, лидер прозападне НАТО опозиције, гостујући на једној телевизији, изјавио је да нико са његове листе није за признавање тзв. Косова. Као по обичају, и овај пут је изговорио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ноторну и лако доказиву неистину.
– Вучић говори да Запад хоће да доведе људе на власт који ће да признају Косово. Нико неће да призна Косово од ових људи са којима ја сарађујем – рекао је Ђилас и по ко зна који пут масно слагао.
За признање лажне државе Косово залаже се, нико други до носилац Ђиласове листе на парламентарним изборима, Радомир Лазовић.
– За нас је и признање Косова на столу – рекао је својевремено вечити студент Лазовић.
ĐILAS TVRDI DA NIKO NA NJEGOVOJ LISTI NIJE ZA NEZAVISNO KOSOVO A NOSILAC NJEGOVE LISTE I PRVI NA LISTI SU SAMI TO POTVRDILI!
Dragan Đilas: „Vučić govori da Zapad hoće da dovede ljude na vlast koji će da priznaju Kosovo. Niko neće da prizna Kosovo od ovih ljudi sa kojima ja… pic.twitter.com/cAZRgr33Va
— Detektor laži (@LaziDetektor) March 4, 2024

Đilasu ne odgovaraju izbori 28. aprila, jer mu birači idu na odmor: Neće biti tu, idu na prvomajski uranak (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђилас једино уме добро да (с)лаже: Тврди да нико од његових није за независно Косово, а носиоци листа га јавно демантују! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.