Гулит: Килијан Мбапе не може да одбије понуду мадридског Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 16:43

Гулит: Килијан Мбапе не може да одбије понуду мадридског Реала

Некадашњи холандски репрезентативац Руд Гулит изјавио је данас да фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе не може да одбије понуду мадридског Реала, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP/Michel Euler Мбапе има уговор са Пари Сен Жерменом до краја сезоне, али још није одлучио где >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће да настави играчку каријеру. Поједини светски медији су објавили да је француски репрезентативац наводно већ договорио прелазак у „краљевски клуб“.
„Реал Мадрид је највећи клуб на свету. Ако те позове Реал, увек кажеш – да, не кажеш – не. Јасно је зашто Реал жели да у својим редовима има најбољег играча. Тако су довели Кристијана Роналда и друге врхунске играче“, рекао је Гулит за шпански спортски лист Ас.
Мбапе (25) је у ПСЖ стигао 2017. године из Монака. Он је ове сезоне одиграо 33 меча за клуб из Париза и постигао је 32 гола.
„Јасно ми је да Мбапе верује да може да освоји све са Реалом. Тренер Реала Карло Анћелоти може то да исконтролише. Он мора да се побрине да се играчи прилагоде једни другима. Не мислим да је Мбапе себичан, он је врло друштвен. Брзо ће да се прилагоди тиму као што је то урадио Џуд Белингем“, додао је Гулит.
Đoković slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, Kecmanović igra protiv Sonega

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гулит: Килијан Мбапе не може да одбије понуду мадридског Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.