Камала Харис тражи од Бајдена да проговори о хуманитарној ситуацији у Гази

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 13:31

Камала Харис тражи од Бајдена да проговори о хуманитарној ситуацији у Гази

Потпредседница САД Камала Харис тражи од председника САД Џозефа Бајдена и других високих личности из америчке администрације да проговоре о хуманитарној ситуацији у којој се налазе становници Газе, објавио је данас „Њујорк тајмс“. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci У тексту, у којем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се цитирају четири особе које имају сазнања о томе, наводи се да је она више пута рекла Бајдену и другима у Белој кући „да администрација мора да покаже више емпатије према палестинским цивилима тако што ће јавно говорити о великом броју погинулих у Гази и тешком положају преживелих“, пренео је Тајмс оф Израел.
Бајден је подржао став Камале Харис, наводи „Њујорк тајмс“, али је, такође, рекао да званичници треба да наставе да осуђују Хамасове нападе изведене 7. октобра. Харис је оптужила Израел да не чини довољно да ублажи хуманитарну катастрофу у Гази у говору који је одржала у недељу, који је означио промену у реторици америчке администрације.
Она се јуче у Вашингтону састала са чланом ратног кабинета Бенијем Ганцем. Према писању листа, изјаве Камале Харис су имале за циљ да се позабаве притужбама демократа који се противе подршци САД Израелу у његовом рату против Хамаса и да подвуку спољнополитичке квалификације потпредседнице како би јасно ставиле до знања да је она одржива замена за председника ако то буде потребно.
UPOZORENJE ZA JAVNOST! Iz Hrvatske preti strašno zagađenje, virus pronađen u morskoj hrani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камала Харис тражи од Бајдена да проговори о хуманитарној ситуацији у Гази се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.