Бајерн чека Лацио, ПСЖ гостује Реал Сосиједаду у реванш дуелима осмине финала Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 12:46

Бајерн чека Лацио, ПСЖ гостује Реал Сосиједаду у реванш дуелима осмине финала Лиге шампиона

Фудбалери Бајерна дочекаће вечерас од 21 сат у Минхену екипу Лација у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона. Фото: Танјуг/AP Photo/Matthias Schrader Фудбалери Лација су у првом мечу, који је одигран 14. фебруара у Риму, победили Бајерн резултатом 1:0.
Бајерн је у међувремену одиграо три >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << меча у Бундеслиги, а забележио је по једну победу, реми и пораз. Клуб из Минхена се тренутно налази на другом месту на табели Бундеслиге са 10 бодова мање од првопласираног Бајера из Леверкузена.
Фудбалери Лација су после победе над Бајерном у осмини финала ЛШ одиграли четири меча у Серији А, а остварили су само једну победу уз чак три пораза. Лацио се тренутно налази на деветом месту на табели италијанског првенства са 40 бодова. Фудбалери Реал Сосиједада играће вечерас од 21 час у Сан Себастијану са екипом Пари Сен Жермена у реванш мечу осмине финала ЛШ. ПСЖ је у првом мечу, који је одигран 14. фебруара, на свом терену славио резултатом 2:0.
Реал Сосиједад се налази на седмом месту на табели Ла Лиге са 40 бодова. Клуб из Сан Себастијана је на последња четири меча у свим такмичењима забележио један реми уз три пораза.
ПСЖ је први на табели француског првенства са 55 бодова, а на последња три дуела у домаћем првенству клуб из Париза је остварио једну победу уз два нерешена резултата. Шампион Француске ће на утакмици у Шпанији играти без Милана Шкрињара, Маркињоса, Лавина Курзаве, Данила Переире и Преснела Кимпембеа.
Đoković slobodan u prvom kolu Indijan Velsa, Kecmanović igra protiv Sonega

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајерн чека Лацио, ПСЖ гостује Реал Сосиједаду у реванш дуелима осмине финала Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.