Захарова: Гроси ће имати састанке на високом нивоу током посете Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 08:02

Захарова: Гроси ће имати састанке на високом нивоу током посете Русији

Генерални директор Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) Рафаел Гроси планира да посети Русију у блиској будућности, где ће имати низ састанака на високом нивоу о безбедности Запорошке нуклеарне електране, саопштила је данас портпаролка руског Министарства спољних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << послова Марија Захарова. Фото: WikimediaComonns/Schölla Schwarz „Генерални директор ИАЕА Рафаел Гроси намерава да посети Русију у блиској будућности како би разговарао о нашој даљој интеракцији са агенцијом. Током посете биће одржан низ састанака на високом нивоу“, истакла је она, преноси ТАСС.
Захарова је навела да су „планиране и радне консултације како би се одржао дијалог са руководством ИАЕА о питањима нуклеарне и физичке безбедности у НЕ Запорожје“.
Гроси је раније рекао да ситуација око Запорошке нуклеарне електране игра кључну улогу за „међународну мир и безбедност“.
 
 
Snabdevanje Nemačke energentima i dalje „napeto“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захарова: Гроси ће имати састанке на високом нивоу током посете Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.