Напитак који топи масне наслаге

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 16:01

Напитак који топи масне наслаге

Постоји много напитака који могу да помогну да се убрза метаболизам и изгуби тежина, а зелени чај је свакако један од њих. Фото: Pixabay/ IamNotPerfect Међутим, додавањем још два састојка можете постићи много бржи и бољи ефекат у процесу мршављења.
Овај напитак посебно помаже у уклањању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << масноће са стомака, а врло се лако припрема. Поред зеленог чаја, потребни су и ловоров лист и цимет.
Сваки од ових састојака познат је по регулацији тежине, а посебно се истиче цимет који помаже у смањењу нивоа шећера у крви, а многима је и укусан зачин.
Потребно је да прокувате један литар воде, а затим додајте четири листа ловора и једну кашичицу цимета у праху или један штапић цимета и на крају две кашике зеленог чаја. Пожељно је користити чај у ринфузи, али ако заиста немате избора, додајте пет кесица зеленог чаја на један литар.
Након што сте ставили све састојке, поклопите шерпу око 15 минута, а затим процедите.
Напитак се пије током целог дана, а ову количину треба распоредити на три шоље.
Прву шољицу попијте ујутру на празан стомак, или пре прве јутарње кафе.
Другу шољу пијете одмах после доручка, а трећу непосредно пре спавања.
Пијте ово пиће најмање седам дана.
Такође, препоручљиво је да се уз овај напитак здравије храните и укључујете вежбање, али не морате да се одричете свих намирница у исхрани, довољно је само да избаците слаткише.
У сваком случају, тело ће вам бити захвално на овом напитку јер ће избацити штетне материје из вашег организма и имаћете више енергије.
Kako možete da jedete deserte, a da ipak mršavite?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Напитак који топи масне наслаге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.