Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 14:04

Мариника, Ђиласова десна рука поново вређа Србе из Републике Српске: Извршили су инвазију на Србију!

Осим што је наставила вређање Срба из Републике Српске, изговорила је и лаж. Фото: PrtSc Потпредседница ССП и десна рука Драгана Ђиласа Мариника Тепић поново је вређала Србе из Републике Српске оптуживши их да су „извршили инвазију на Србију“.
– Власт више не сме да дозволи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << себи ону инвазију гласача из Републике Српске, изјавила је Тепић на опозиционој НоваС.
Осим што је наставила вређање Срба из Републике Српске, изговорила је и лаж.
Чак је и анти-вучићевски настројени Срђан Пухало за Н1 демантовао лаж о 40.000 фантома из Републике Српске.
MARINIKA OPET VREĐA SRBE IZ REPUBLIKE SRPSKE: ONI SU IZVRŠILI INVAZIJU NA SRBIJU!
Marinika Tepić: „Vlast više ne sme da dozvoli sebi onu INVAZIJU glasača iz Republike Srpske!“
Osim što je nastavila vređanje Srba iz Republike Srpske, izgovorila je i laž! Naime, i anti-vučićevski… pic.twitter.com/hAvOTIDw5D
— Detektor laži (@LaziDetektor) March 4, 2024

– Око 12.500 људи у Републици Српској је имало право гласа у Србији на овим изборима, а од тога је тек половина изашла! То није проценат који може да утиче на резултат! Немојте да кривите обичне мале људе за то! рекао је Пухало.
„Čekajući Godoa, dočekah grašak!“ – Vučić na konsultacijama sa listom „Srbija protiv nasilja“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мариника, Ђиласова десна рука поново вређа Србе из Републике Српске: Извршили су инвазију на Србију! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.