Терзић: Звезда мора да буде пример свега најбољег и најчаснијег у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Mar.2024, 13:57

Терзић: Звезда мора да буде пример свега најбољег и најчаснијег у Србији

Председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда и генерални директор фудбалског клуба Звездан Терзић изјавио је данас да „црвено-бели“ морају да буду пример свега најбољег и најчаснијег у Србији. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Црвена звезда је на стадиону „Рајко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Митић“ одржала свечану церемонију прославе 79. рођендана.
„Драги звездаши, честитам свима нама 79. рођендан наше Црвене звезде, најтрофејнијег клуба на овим просторима. Кад су оснивачи нашег клуба четвртог марта 1945. основали наш клуб нису ни слутили у каквог ће гиганта ово израсти. Све те године емоције успеха и резултата довели су до огромне моћи нашег клуба и грба“, рекао је Терзић на прослави 79. рођендана „црвено-белих“.
Фото: Танјуг/Марко Ђоковић „Од наших резултата зависе емоције милиона људи и те тежине грба морамо да будемо свесни. Драган Џајић ми је давно рекао: ‘Црвена звезда јесте лепа, али и тешка’. Не смемо никад да се опуштамо, увек морамо да имамо каменчић у ципели да нас жуља и опомиње да морамо више. Морамо да будемо пример свега најбољег. Пример свега најчаснијег и најбољег што има ова наша држава Србија. Честитке на резултатима уз опомену да можемо боље. На то нас грб обавезује“, навео је Терзић.
Спортско друштво Црвена звезда основано је четвртог марта 1945. године.
Đoković, Divac i Jarić gledali meč NBA lige između LA Lejkersa i Denvera

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Терзић: Звезда мора да буде пример свега најбољег и најчаснијег у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.