Медведев: Пресретнути разговори показују да се Немачка спрема за рат са Русијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 16:50

Медведев: Пресретнути разговори показују да се Немачка спрема за рат са Русијом

Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев оценио је данас да пресретнути разговор официра Бундесвера о могућем нападу на Кримски мост указује на то да се Немачка спрема за рат са Русијом. Фото: Танјуг/Ekaterina Shtukina, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Покушаји да се разговор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << официра Бундесвера прикаже као игрица са ракетама и тенковима су злонамерна лаж. Немачка се спрема за рат са Русијом“, навео је он на свом Телеграм каналу.
Према његовим речима, нико не зна да ли су политички врх Немачке и сам канцелар Олаф Шолц знали за разговор немачких официра поводом напада на Кримски мост, преносе РИА Новости.
„Ипак, чак и ако то нису знали, било је много случајева у историји да је војска сама одлучивала да започне ратове или је стимулисала такве иницијативе“, сматра он.
Маргарита Симоњан, шефица руског државног канала РТ, објавила је у петак аудио снимак приближно 30-минутног разговора, а на којем се, како су медији пренели, чује како четири официра Бундесвера разговарају о техничким могуц́ностима крстарец́е ракете Таурус и о томе да ли су немачке крстарће ракете технички способне да униште Кримски мост.
Немачко Министарство одбране потврдило је аутентичност снимка интерног разговора четворице официра Бундесвера, а савезна канцеларија за војну контраобавештајну службу покренула је све неопходне мере.
 
Šehbaz Šarif ponovo izabran za premijera Pakistana

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Медведев: Пресретнути разговори показују да се Немачка спрема за рат са Русијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.