Ли Минг: Зиђин значајно доприноси економском и друштвеном развоју у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Mar.2024, 15:12

Ли Минг: Зиђин значајно доприноси економском и друштвеном развоју у Србији

Амбасадор Кине у Србији Ли Минг истакао је данас током прве посете компанијама Зиђин мајнинг групе у Србији, Србија Зиђин копер и Србија Зиђин мајнинг да оне значајно доприносе економском и друштвеном развоју Србије уз примену највиших стандарда у модерном рударству, у којем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Кина, како је рекао, неприкосновени лидер. Фото: Танјуг/ SRBIJA ZIÐIN KOPER „Србија Зиђин Мајнинг и Србија Зиђин Копер су лидерске компаније које дају значајан допринос економском и друштвеном развоју Србије и представљају важан пројекат у оквиру сарадње две земље. Веома сам срећан што је производња стабилна и јака“, рекао је кинески амбасадор, саопштено је из Зиђина.
Ли је изразио наду да ће у наредним годинама бити још више заједничких пројеката и истакао да ће се и амбасада потрудити да допринесе даљем унапређењу сарадње са Србијом.
Кинески амбасадор је истакао да је Зиђин „симбол великог и јаког пријатељства Кине и Србије“.
Према речима Лија, Зиђин, као светски позната корпорација игра позитивну и важну улогу у обезбеђивању великог броја радних места, како кроз запошљавање, тако и кроз подршку и сарадњу са домаћим предузећима.
„Веома ми је драго да видим да су српски и кинески запослени задовољни и насмејани, да граде добре, пријатељске односе и константно уче кроз рад“, навео је Ли.
Ли Минг је преузео дужност кинеског амбасадора у Србији пре шест месеци, у години у којој је обележена деценија иницијативе председника Си Ђинпинга „Појас и пут“, која промовише мир и сарадњу, уз поштовање принципа једнакости свих земаља.
 
Mraz i dalje preti voću, ulaganje u zaštitne sisteme investicija, a ne trošak

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Ли Минг: Зиђин значајно доприноси економском и друштвеном развоју у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.