Ни два гола предности нису довољна, Вошин реми у Ивањици

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 18:26

Ни два гола предности нису довољна, Вошин реми у Ивањици

Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом Јавора резултатом 2:2 у 23. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије. Фото: ФК Војводина Стрелци за Војводину били су Сери у 33. и Андрија Радуловић у 54. минуту.
Екипе су наступиле у следећим саставима: Јавор: Манојловић, Илић (од 90. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тојчић), Пинто, Гојковић, Стјуарт (од 64. Шарић), Босић, Копитовић, Милетић, Дукуре, Мићић, Петровић.
Војводина: Росић, Лазаревић, Јеличић, Кораћ, Гиорбелидзе (од 70. Букинац), Петровић (од 70. Матеус Индио), Милосављевић (од 83. Савићевић), Радуловић (од 88. Ивановић), Зукић (од 83. Николић), Сери, Вукановић.
Воша је припретила већ на истеку првог минута, Лзаревић је центрирао са десног бока, Вукановићев ударац главом одбранио је Манојловић, на одбијену је налетео Зукић, који је маказицама гађао преко пречке. Два минута касније, после корнера са леве стране, Милосављевић је гађао главом поред стативе.
Јавор је први пут дошао до опасне зоне у 18. минуту када је Гојковић икоса са десне стране, са ивице шеснаестерца гађао поред гола, а исти играч је опробао шут са дистанце и четири минута касније, лопта је поново завршила поред стативе.
Уследио је нешто мирнији период игре, а онда је у 33. минуту Сери примио лопту искоса са леве стране, унео је у средину и потом погодио горњи десни угао за 0:1! До одласка на одмор није било промене резултата, па је Воша на паузу отишла са заслуженим вођством.
Јавор је кренуо офанзивније на старту другог полувремена, и у 48. минуту Росић је први пут морао да интервенише, пошто је зауставио ударац Милетића искоса са леве стране.
У 54. минуту Воша је после контре стигла до другог гола, Вукановић је асистирао Радуловићу, али је он првобитно поништен јер је помоћни судија сигнализирао офсајд позицију. Ипак, после асистенције из ВАР собе, главни судија је променио одлуку и показао на центар, голом Радуловића, „стара дама“ је повела – 0:2!
Јавор је брзо успео да се врати у меч, на истеку 65. минута, Мићић је центрирао са десног бока, а Босић са петерца главом савладао Росића за 1:2. На крилима тог гола, Јавор је заиграо много боље и у 72. минуту је дошао до изједначења. После корнера са десне стране и избијене лопте, Мићић је са 20 метара ухватио волеј и савладао Росића за 2:2.
Воша је до краја покушавала да дође до новог вођства, пребацила је поново игру на половину ривала, али је тешко долазила до опасне зоне. Божидар Бандовић је одлучио да освежи напад, увео је Савићевића и Вукановића, а због повреде је раније морао терен да напусти и Гиорбелидзе кога је заменио Букинац.
Воша је у 88. минуту коначно шутирала ка голу Манојловића, Лазаревић је налетео на лопту после центаршута, лопта је завршила преко пречке, што је била и последња шанса на утакмици.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ни два гола предности нису довољна, Вошин реми у Ивањици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.