Пет идеја које ће вам олакшати да у току дана попијете осам чаша воде

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 16:00

Пет идеја које ће вам олакшати да у току дана попијете осам чаша воде

Људском телу је очајнички потребна вода, а дехидрација је једна од најчешћих појава код одраслих. Фото: Pixabay/RitaE Када је тело жедно, оно ради споро и кожа постаје сува и беживотна. Ако желите да стекнете навику да пијете осам чаша воде дневно, испробајте ове трикове који заиста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << помажу.
Дајте joj укус За многе је вода најнеугоднија и најблажа течност и више воле слатке сокове. Да бисте избегли непотребан унос шећера и волели воду, дајте јој мало укуса. У стаклену флашу са широким грлом ставите неколико листова свеже нане, кришке лимуна и наранџе и чувајте у фрижидеру. Витаминска вода је укусна и здрава.
Искористите снагу свог паметног телефона Веровали или не, на свој мобилни телефон можете да инсталирате велики број бесплатних апликација направљених само за ову ситуацију. То је подсетник да вас упозори да је време да пијете воду. Иако звучи чудно, овакве апликације су веома корисне.
Узмите лепу флашу Током дана стално смо у журби и зато заборављамо на потребу за течношћу, што се онда негативно одражава на наш организам. Узмите лепу флашу воде коју ћете увек имати са собом. Ставите je у торбу и носите свуда са собом. Када сте на послу, поставите je на свој сто тако да вам увек буде при руци.
Нека вам вода постане предјело Овај трик заиста функционише. Осим што ћете стећи навику да пијете воду, помоћи ће вам да смршате јер ћете смањити осећај глади и самим тим мање јести. Пре сваког оброка, а то важи и за ужину између оброка, попијте најмање пола чаше на чашу воде. Нека ово постане навика.
Пратите колико сте попили Ако је вода за пиће права мука, направите план. Израчунајте колико воде стане у вашу флашу и израчунајте колико боца воде треба да попијете током дана. На пример, ако ваша флаша садржи пола литра воде, ваш циљ би требало да буде да попијете три боце током дана.
Šest namirnica za savršen ten: Uz njih će koža lica izgledati zdravo i mlado

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пет идеја које ће вам олакшати да у току дана попијете осам чаша воде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.