Дачић у Анталији са министром спољних послова Молдавије о билатералним односима

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 12:50

Дачић у Анталији са министром спољних послова Молдавије о билатералним односима

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић састао се данас, на маргинама Дипломатског форума у Анталији, са колегом из Молдавије, Михаијем Попшојем, а тема разговора било је унапређење билатералних односа Србије и Молдавије. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Драго ми је што >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам на маргинама Анталијског дипломатског форума имао прилику да са молдавским колегом Михаијем Попшојем разговарам о бројним питањима од значаја за даље унапређење билатералних односа и сарадње наше две земље“, навео је Дачић на свом Инстаграм профилу.Министар Дачић данас ће учествовати на панелу „Изазови и прилике на Балкану“.
Поред њега, учесници на панелу биће и министар спољних послова Босне и Херцеговине Елмедин Конаковић, министар спољних послова Црне Горе Филип Ивановић, министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи, као и специјални изасланик Велике Британије за Западни Балкан Сјуарт Пич.
Анталијски дипломатски форум отворен је јуче, траје три дана и окупља готово 4.500 учесника, укључујући 19 лидера држава и 73 министра, као и 57 међународних представника.
Vučić: Važno je da se ide na nove izbore

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић у Анталији са министром спољних послова Молдавије о билатералним односима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.