Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 11:16

Проверите да ли треба да замените јастук: Ако се ово дешава, време је за нови

Једноставна провера ће вам много рећи. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Ако се из ноћи у ноћ будите исцрпљени са болним вратом, можда вам нови јастук. Многи мисле да је једном купљен јастук трајно решење, али постоји рок у коме они постају неудобни и почињу да губе своје својство.
Колико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дуго трају јастуци? Сматра се да јастуци трају у просеку око две године. Међутим, рок трајања јастука зависи од неколико фактора. На пример, јастук на коме спавате сваке ноћи ће вероватно морати да се замени пре него јастук који се ређе користи.
Врста пуњења која се користи у јастуку такође игра значајну улогу. Јастуци пуњени влакнима имају тенденцију да се брзо изравнају, док они са пуњењем попут гела могу задржати свој облик и подршку током дужег периода.
Знаци да вам треба нови јастук Иако постоје очигледни знаци да вам је потребан нови јастук (неудобност или изгубљен облик), неће сви јастуци које треба заменити изгледати истрошено. Један од знакова да је време да замените јастуке је када се више не враћају у првобитни облик када га пресавијете на пола. Ово указује да је јастук током времена накупио тежину од кожних уља, зноја и других остатака.
Možemo li da smršamo ako pijemo puno vode?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Проверите да ли треба да замените јастук: Ако се ово дешава, време је за нови се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.