Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 21:04

Насиљем против вере: Курти и опозиција у Србији поново уједињени

Црква је утемељење једног народа, место мира и спокоја, снаге и утехе. Боле слике разарања наше историје, наше заоставштине, боле потези Албанаца сваког часног Србина Copyright ATAImages/ A.A. Данима припадници опозиције покушавају да спрече изградњу верског објекта на светој земљи у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новом Саду, сакривајући своје сатанистичке намере у тобожњој бризи о екологији и заштити животне средине.
Девастирање верских објеката и православних светиња на Косову и Метохији је системски приказ жеље да се искорени један народ, да се сломи дух једног народа, да се посеју зло и мржња од стране Куртијевих шиптара.
Дубина српског цивилизацијског присуства и наслеђа огледа се у црквама и манастирима широм Србије. Вера је та која нас је вековима чувала, оснаживала, подизала и спашавала у најтежим историјским тренутцима.
Удар и на северну српску покрајину Црква је утемељење једног народа, место мира и спокоја, снаге и утехе. Боле слике разарања наше историје, наше заоставштине, боле потези Албанаца сваког часног Србина. Боли што нисмо сложни ни у појмању правих вредности, јер постоје они, који ће урадити све против свог народа и против свега онога што је симбол заједништва и слоге.
Куртија не задовољавају само напади и уништавања српских светиња у јужној српској покрајини него и преко своје продужене руке, листе „Насиљем против Србије“ удара у Северној српској покрајини. „Насиљем против Србије“ поново делује, тачније не стаје, овога пута показујући још једном колико су блиски Куртију и колико су уједињени са његовом политиком мржње свега што је српско, кроз још један пример.
Лажни еколози бране слободу народу Припадници опозиције су се побунили против изградње цркве на земљишту Српске православне цркве? Насиљем против вере, против свега онога што чини један народ, против правих вредности и очувања једног народа. Лажни еколози који бране свом народу слободу, који затиру све добро, који СПЦ не дозвољавају да гради на сопственој земљи.

Насиљем би да покушају да обришу нашу будућност. Било је готово 500 напада на Србе и СПЦ од доласка Куртија на власт, а на добром путу је и српска опозиција да достигне свог идејног вођу покушавајући да руглу изврне и заустави све што је здраво, добро, свето, све оно што је прошлост, садашњост и будућност једног народа.
Свако по својој савести чини и ради. Позната је спрска крилатица која нас је деценијама уједињавала против спољних непријатеља, поражавајуће је што сада непријатељи долазе изнутра. Светиње су ипак места за вернике који долазе са страхопоштовањем, не за насилнике и србомрзце.
Vesić: Deonica od Pakovraća do Požege biće završena do oktobra, nakon toga kreće gradnja autoputa prema Crnoj Gori i BiH

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Насиљем против вере: Курти и опозиција у Србији поново уједињени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.