Теретњаци на Батровцима на излазу чекају осам сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 20:20

Теретњаци на Батровцима на излазу чекају осам сати

На путничким терминалима граничних прелаза Србије нема задржавања, док теретна возила чекају на појединим прелазима на излазу из земље, највише на Батровцима – осам сати, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Александар Ћирић Према информацијама Управе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << граничне полиције од 17.15 часова, теретњаци на излазу из Србије чекају и на Хоргошу – сат и по, као и на Келебији и Сремској Рачи – по сат времена.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама нема задржавања возила.
Vesić: Deonica od Pakovraća do Požege biće završena do oktobra, nakon toga kreće gradnja autoputa prema Crnoj Gori i BiH

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Теретњаци на Батровцима на излазу чекају осам сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.