Главни разлози зашто би требало да имамо цвеће у кући

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 18:02

Главни разлози зашто би требало да имамо цвеће у кући

Ако сте приметили да се око цвећа осећате некако другачије и боље, немојте мислити да је то случајност. Фото: Pixabay/blende12 Недавно истраживање понашања открило је можда најједноставнији начин да побољшате расположење, окружите се цвећем. Доказано је да цвеће подстиче људе да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << осећају срећно и задовољно животом, а такође утиче на то како се људи понашају у одређеним друштвеним ситуацијама.
Дакле, окружите се овим мирисним подизачима расположења јер цвеће …  Тренутно мења наше расположење Када неко добије цвеће, ту особу готово одмах преплави осећај среће и на њеном лицу се појављује осмех од узбуђења, што је показатељ великог задовољства. У студији, цвеће је имало такав ефекат на људе свих узраста. 
Дугорочно утиче на расположење Људи који добијају цвеће су мање анксиозни, депресивни и немирни. Више уживају у свему што их окружује и срећнији су од људи који не добијају цвеће.
Фото: Pixabay/blende12 Нам помаже да лакше стварамо интимније односе са другима Људи окружени цвећем су друштвенији и више су у контакту са другим људима, посебно са породицом и пријатељима.
Чини простор светлијим и ствара атмосферу гостопримства Већина људи ставља цвеће на добро видљива места, на пример у дневној соби или ходнику. Другим речима, стављају цвеће у собе свог дома где су гости добродошли.
Пет омиљених пролећних цветова: забавне чињенице које можда нисте знали

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Главни разлози зашто би требало да имамо цвеће у кући се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.