Лазетић пред Звезду: Напашћемо, али ако треба да се бранимо „паркираћемо два аутобуса“

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 18:00

Лазетић пред Звезду: Напашћемо, али ако треба да се бранимо „паркираћемо два аутобуса“

Црвену звезду наредног викенда очекује вечити дерби са Партизаном, али за изабранике Владана Милојевића он није ни у мислима јер их сутра од 16.00 часова (ТВ Арена 1 Премиум) очекује сигурно најтеже гостовање – ТСЦ-у у Бачкој Тополи. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic У последње две сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечеви ова два клуба су били веома добри, интензивни, а поготово онај последњи на стадиону „Рајко Митић“ који је завршен ремијем (1:1) уз гол Ифета Ђаковца у 90. минуту.
Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић био је већ традиционално отворен на прес конференцији. „Највећа могућа утакмица коју можете у последње време да одиграте у Србији је против Црвене звезде. Једва чекамо. То је за нас велики мотив и прилика да поново играмо са њима. Очекујем добру утакмицу са наше стране, мислим да смо у добром моменту, узели смо девет бодова из три утакмице, што нам је и био циљ. Из кола у коло смо унапређивали игру и били све бољи“, рекао је Лазетић.
На клупи више није Барак Бахар већ Владан Милојевић, кога Лазетић такође веома добро познаје. Зна како ће Звезда играти, рекао је одлични млади стручњак и новинарима „поклонио“ наслов. „Ако буде требало да се бранимо, очекујем да се бранимо сви, нас 10. Ако треба и два аутобуса ћемо да паркирамо. А кад будемо нападали желећемо да се наметнемо, желећемо лопту и знаћемо шта са њом да урадимо“, закључио је Лазетић.
FK Vojvodina poziva sve Novosađane na proslavu 110. rođendana!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић пред Звезду: Напашћемо, али ако треба да се бранимо „паркираћемо два аутобуса“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.