Дуљај: Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 14:31

Дуљај: Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је пред утакмицу са екипом Железничара, да сутра очекује сличну утакмицу као што је била она у Панчеву у јесењем делу сезоне. Фото: Танјуг/Раде Прелић Фудбалери Партизана сутра од 18.30 часова дочекују екипу Железничара у утакмици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 23. кола Суперлиге Србије.
„Још једна тешка утакмица, другачије су околности због терена. И Партизан и Железничар имају све неопходне услове за добар меч. Радује ме што је руководство дало зелено светло за слободан улаз навијачима. Железничар се бори за голи живот, а ми имамо мотив да наставимо низ. Имамо све предуслове за то. Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву. Са нама је Марко Јовановић који је до скоро био део клуба из Панчева. Имамо неких кадровских проблема, као што знате голман Александар Јовановић због картона неће наступати“, изјавио је Дуљај.
Шеф стручног штаба Партизана додаје да Салдања још увек није тренирао са екипом, док је Северина у конкуренцији за сутрашњи тим.
„Дерби је тек следеће несеље. Салдања још није тренирао са екипом, могуће да ће то данас урадити, то је незгодна повреда. Не смемо да ризикујемо, уколико доктор да зелено светло играће. То је једна пукотина која се појавила и веома брзо је санирана. Радили смо до касно у ноћ, сви су радили да се он што пре врати и ставио бих тачку на то. Биће у конкуренцији за састав против Панчеваца“, закључио је Дуљај.
Fudbaleri TSC-a u derbiju čekaju Crvenu zvezdu, Partizan protiv Železničara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дуљај: Очекујем сличну утакмицу као у Панчеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.