Лазетић: Ако буде потребно против Звезде ћемо се бранити, али и нападати

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 14:01

Лазетић: Ако буде потребно против Звезде ћемо се бранити, али и нападати

Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Црвеном звездом да ће се његов тим током меча бранити ако за то буде постојала потреба, као и да ће покушати да се наметне у нападу. Фото: Танјуг/AP Photo/Darko Vojinovic Фудбалери ТСЦ-а сутра од 16 часова на свом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стадиону дочекују екипу Црвене звезде у утакмици 23. кола Суперлиге Србије.
„Највећа могућа утакмица коју можете у последње време да одиграте у Србији је против Црвене звезде. Једва чекамо. То је за нас велики мотив и прилика да поново играмо са њима. Очекујем добру утакмицу са наше стране, мислим да смо у добром моменту, узели смо девет бодова из три утакмице, што нам је и био цљи. Из кола у коло смо унапређивали игру и били све бољи“, рекао је Лазетић и додао да зна како ће Звезда играти.
„Очекујем да, ако буде требало да се бранимо, да се бранимо сви, нас 10, ако треба и два аутобуса да паркирамо. А кад будемо нападали желећемо да се наметнемо, желећемо лопту и знаћемо шта са њом да урадимо“, закључио је Лазетић.
Fudbaleri TSC-a u derbiju čekaju Crvenu zvezdu, Partizan protiv Železničara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Ако буде потребно против Звезде ћемо се бранити, али и нападати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.