Трамп: Бајден одговоран за инвазију илегалних миграната

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 20:05

Трамп: Бајден одговоран за инвазију илегалних миграната

Кандидат за председничку номинацију Републиканске странке Доналд Трамп поручио је данас да је актуелни амерички председник Џозеф Бајден одговоран за „инвазију“ илегалних миграната у САД и додао да је Бајден укинуо америчке границе. Фото: Танјуг/AP Photo/Alex Brandon „Укидање америчких >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << граница је политика Џоа Бајдена. Масовна миграција милиона илегалних странаца у Сједињене Државе је план Џоа Бајдена. Ово је инвазија Џоа Бајдена“, написао је Трамп у ауторском тексту за Дејли мејл.
Додао је да су илегални мигранти, док је он био председник, „хватани, затварани и депортовани“.
„Када је дошао на функцију, Џо Бајден је намерно поништио сваку уредбу у вези са границом коју сам ја донео и покренуо је највећу граничну инвазију у америчкој историји“, навео је Трамп.
Према његовим речима, „као директан резултат Бајденове политике“, најмање девет милиона илегалних миграната ушло је у Сједињене Америчке Државе у претходне три године.
„Америка треба да отпусти Џоа Бајдена како би решила проблем на граници. Он је створио ову катастрофу. У било ком тренутку у протекле три године, могао је да затвори границу.
Када будем поново изабран, првог дана ћу затворити границу и зауставити инвазију. Ми ћемо започети процес уклањања Бајденових илегалних странаца из наше земље“, написао је Трамп у ауторском тексту.
Galant: Svi moraju da služe vojni rok

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп: Бајден одговоран за инвазију илегалних миграната се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.