Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 19:11

Брнабић о суманутој изјави Ђиласовог послушника: Стефановић има имагинарног пријатеља који спроводи истрагу

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас поводом изјаве заменика председника Странке слободе и правде Борка Стефановића да је већ почела међународна истрага о изборима у Србији, да такву истрагу можда спроводи његов имагинарни пријатељ. Фото: Танјуг/Раде Прелић/ATA >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Images Брнабић је у реаговању на друштвеној мрежи X навела да постојање имагинарног пријатеља може сматрати нормалним у детињству, али да је Стефановић одрастао човек.
– Није реткост да деца стварају измишљене пријатеље или сапутнике, некога са ким могу да разговарају, комуницирају и играју се са њима – написала је Брнабић и додала да ови кобајаги пријатељи могу да буду у облику невидљивог пријатеља, животиње или играчке.
 
Борко Стефановић: „Међународна истрага у Србији је већ почела“. Аха….ОК…. Добро….
„Имати имагинарног пријатеља, који се понекад назива имагинарним пратиоцем, сматра се нормалним, па чак и здравим делом игре из детињства… Није реткост да деца стварају измишљене пријатеље… pic.twitter.com/ricDPGT3OI
— Ana Brnabic (@anabrnabic) February 29, 2024

Она је навела и да ако дете прича о свом измишљеном пријатељу, треба му постављати питања, јер можете сазнати више о свом детету, њиховим интересовањима и о томе шта имагинарни пријатељ можда ради за њих.
– У случају Борислава који је, као одрастао човек, ипак пожелео да промени своје име у (мали) Борко, његов имагинарни пријатељ тренутно спроводи међународну истрагу о изборима у Србији. Ту је, сваки дан поред њега, и они то заједно раде. И тако… – написала је Брнабић.
Стефановић је раније данас за Н1 рекао да су разговори представника коалиције СПН у Паризу били садржајни и добри, и да је међународна истрага почела, да се одвија и спроводи вишеструко, и кроз ОЕБС и кроз Савет Европе.
Он сматра да после извештаја ОДИХР не постоји никакав изговор за неспровођење истраге, и да је само питање у ком облику.
Đilas optužuje vlast za ono što je sam radio: Izveštaj ODIHR o izborima 2012. dokazao krađu, zastrašivanje birača i otimanje medija (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић о суманутој изјави Ђиласовог послушника: Стефановић има имагинарног пријатеља који спроводи истрагу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.