Вучић са председником ЦАР: Разговараћемо о свеобухватном ширењу сарадње

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 18:13

Вучић са председником ЦАР: Разговараћемо о свеобухватном ширењу сарадње

Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да ће са председником Централноафричке Републике (ЦАР) Фостеном Арканжом Туадером који борави у званичној посети Србији разговарати о свеобухватном ширењу сарадње пре свега у сфери рударства, енергетике и одбране. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Страхиња Аћимовић „Са великим задовољством дочекао сам председника пријатељске Централноафричке Републике Фостена Арканжа Туадеру, уверен да ова посета отвара ново поглавље у односима наших земаља“, написао је председник на инстаграм налогу @будуцностсрбијеав.
Вучић је најавио да ће са Фостеном Арканжом разговарати о свеобухватном ширењу сарадње, пре свега имајући у виду огромне неискоришћене потенцијале у сфери рударства, енергетике и одбране, али и у другим областима у којима се отварају знатне могућности за раст и развој кроз заједничке пројекте и партнерства.
Председник Централноафричке Републике борави у званичној посети Србији, а јуче га је на Аеродрому Никола Тесла дочекао министар спољних послова Ивица Дачић.
Vučić: Tajvan je Kina, zar hoćete da srušim sistem UN

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са председником ЦАР: Разговараћемо о свеобухватном ширењу сарадње се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.