Путин: Нећемо ником дозволити да се меша у наше унутрашње ствари

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 14:45

Путин: Нећемо ником дозволити да се меша у наше унутрашње ствари

 
Председник Русије Владимир Путин изјавио је данас да је Русија доказала да је способна да одговори на најтеже изазове, додајући да она никоме неће дозволити да се меша у њене унутрашње ствари, и да ће наставити да брине о својим демократским институцијама. Фото: Танјуг/AP >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Photo/Alexander Zemlianichenko “Само јединствени можемо да реализујемо све што смо замислили. Доказали смо да је Русија спремна да одговори на сваки изазов“, рекао је Путин током обраћања пред Федералном скупштином, преноси РИА.
Путин је истакао да су се борбене способности Оружаних снага Русије вишеструко увећале, и да руске снаге на свим правцима “самоуверено наредују и ослобађају територије“. “Русија није започела овај рат (у Украјини), али ћемо учинити све да искоренимо нацизам и заштитимо суверенитет наших грађана“, рекао је Путин.
Навео је да су стратешке нуклеарне снаге Русије у стању приправности.
Говорећи о односима са САД, Путин је оценио да Вашингтон предузима “отворено непријатељске акције“, настојећи да Москви нанесе “стратешки пораз“ на бојном пољу. “Запад жели, исто као и Украјини, да нам унесе неслогу и ослаби нас изнутра. Али прерачунали су се, наишли су на чврст став и одлучност нашег мултинационалног народа“, рекао је Путин, и додао да су представници разних етничких група, култура и вероисповести на делу показали да је јединство руског народа “колосална снага која све побеђује“.
U Kongresu postignut dogovor za privremeno finansiranje vlade SAD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Нећемо ником дозволити да се меша у наше унутрашње ствари се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.