Енди Мари: Надам се да ћу добити прилику да још једном заиграм на ОИ

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 14:55

Енди Мари: Надам се да ћу добити прилику да још једном заиграм на ОИ

Британски тенисер Енди Мари изјавио је да се нада да ће играти на Олимпијским играма у Паризу, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ). Фото: Танјуг/AP Photo/Andy Wong Мари је пре два дана наговестио да улази у „последњих неколико месеци“ каријере.
„Надам се да ћу да добијем прилику да се још >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једном такмичим на Олимпијским играма“, рекао је Мари, који је освојио златне медаље у синглу на ОИ у Лондону 2012. и Рио де Жанеиру 2016. године.
Мари, који је троструки гренд слем шампион, крајем јула 2019. године оперисао је кук. Британски тенисер је ове сезоне одиграо седам мечева, а остварио је само две победе уз пет пораза. Он је тренутно на 67. месту АТП листе.
„Када дође време вероватно ћу нешто да кажем пре него што одиграм последњи меч на последњем турниру“, рекао је Мари, који тренутно игра на АТП турниру у Дубаију.
Британац ће данас у осмини финала турнира у Дубаију играти против француског тенисера Уга Амбера.
ОИ у Паризу ће бити одржане од 26. јула до 11. августа.
Atletika: Svetski rekord na 400 metara u dvorani nije priznat

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Енди Мари: Надам се да ћу добити прилику да још једном заиграм на ОИ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.