Вучић стигао на самит у Тирани, дочекали га Зеленски и Рама

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 13:55

Вучић стигао на самит у Тирани, дочекали га Зеленски и Рама

Председник Србије Александар Вучић стигао је данас на самит Украјина-Југоисточна Европа где су га сачекали премијер Албаније Еди рама и председник Украјине Володимир Зеленски. Фото: Танјуг/AP Photo/Armando Babani, Pool Према објављеном дневном реду самита, очекује се да ће Рама и Зеленски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одржати уводне говоре, а потом и састанак иза затворених врата.
Самит ће бити закључен њиховом заједничком конференцијом за новинаре. У престоници Албаније су поводом самита окачене заставе Украјине на централним улицама, а на самом платоу Конгресне Палате постављен је натпис “Самит Украјина-Југоисточна Европа“.
Због доласка Зеленског бројне улице су затворене за саобраћај, а на централним улицама је пруисутан велики број безбедносних снага.
Брнабић: Медији Јунајтед групе објавили извештај пре ОДИХР, док није био финални

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић стигао на самит у Тирани, дочекали га Зеленски и Рама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.