НБА: Никола Јовић постигао осам поена у победи Мајамија над Портландом

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 12:40

НБА: Никола Јовић постигао осам поена у победи Мајамија над Портландом

Кошаркаши Мајамија победили су у гостима екипу Портланда резултатом 106:96 у ноћашњем мечу НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Craig Mitchelldyer Најефикаснији у екипи Мајамија био је Џими Батлер са 22 поена, док је Тери Розије додао 19. Српски кошаркаш Никола Јовић био је стартер у екипи Мајамија, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а за нешто више од 15 минута на терену постигао је осам поена и имао је два скока.
Код домаћих, најбољи је био Анферни Симонс са 26 поена, док је Џереми Грант убацио 24.
Кошаркаши Милвокија убедљиво су на свом терену савладали Шарлот резултатом 123:85. У победничком тиму најефикаснији је био грчки кошаркаш Јанис Адетокумбо са 24 поена, док је Демијан Лилард додао 23.
У екипи из Шарлота најбољи је био Мајлс Бриџис са 17 поена, док је Тре Ман убацио 16. Српски кошаркаш Василије Мицић провео је на терену 16 и по минута, а за то време забележио је два поена и три асистенције.
Кошаркаши Кливленда победили су на свом терену Далас резултатом 121:119. Победу Кливленду донео је Макс Струс, који је погодио тројку са више од пола терена уз звук сирене. Он је меч завршио са 21 поеном. Донован Мичел је био најефикаснији у тиму Кливленда, пошто је постигао 31 поен.
Код гостију, најбољи је био словеначки кошаркаш Лука Дончић, који је постигао 45 поена и имао је 14 скокова и девет асистенција. У осталим ноћашњим утакмицама НБА лиге, постигнути су следећи резултати: Чикаго – Детроит 95:105, Орландо – Бруклин 108:81, Вашингтон – Голден Стејт 112:123, Атланта – Јута 124:97, Бостон – Филаделфија 117:99, Њујорк – Њу Орлеанс 92:115, Минесота – Сан Антонио 114:105 и Оклахома – Хјустон 112:95.
Juventus planira da ponudi Dušanu Vlahoviću produženje ugovora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НБА: Никола Јовић постигао осам поена у победи Мајамија над Портландом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.