Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 12:31

Мушка одећа која никада не излази из моде

Мушкарци се често питају да ли нешто од прошле године може да се носи још увек и да ли је стара одећа у тренду. Ми ћемо вам представити ствари које увек можете носити и које никада неће изаћи из моде. Фото: Pexels/Pixabay 1. Капути Капут је нешто што ће увек бити синоним за отменог и добро >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обученог мушкарца. Због тога, капути никада неће изаћи из моде. Чак и они који имају капут стар десет година могу да га носе, јер су једноставан крој и његова функционалност његова најјача снага која га увек држи у модном врху.
2. Црно одело Одела су, наравно, увек у моди, али њихови кројеви и боје се константно мењају како би изгледала што модерније и новије. Међутим, постоји једно одело које је увек исто и које увек изазива исте реакције, у питању је црно одело. Са црним оделом ћете изгледати отмено, мужевно и пословно и бићете спремни за све прилике.
3. Војна одећа Одећа која је инспирисана војним униформама такође никада неће изгубити своју популарност. Ако желите да убаците мало спортског и војног духа, слободно купите војне панталоне или мајице.
4. Тексас Тексас је заиста невероватан феномен. Фармерке и тексас јакне доминирају модном сценом више од 50 година и чини нам се да никада неће постати досадни. Није важно колико је старо, исцепано или изношено. Тексас је увек у моди и увек добро стоји.
Ovu stvar nikada ne biste trebali prati u mašini za veš

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мушка одећа која никада не излази из моде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.