Јувентус планира да понуди Душану Влаховићу продужење уговора

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 12:02

Јувентус планира да понуди Душану Влаховићу продужење уговора

Челници фудбалског клуба Јувентус спремни су да понуде продужење уговора српском репрезентативцу Душану Влаховићу до јуна 2028. године, преноси данас Газета дело Спорт. Фото: Танјуг/Marco Alpozzi/LaPresse via AP Влаховић је у Јувентус стигао почетком 2022. из Фиорентине за 80 милиона евра. Српски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << репрезентативац има уговор са торинским клубом до 30. јуна 2026. године.
Италијански медији наводе да Влаховић бриљира ове сезоне у дресу Јувентуса, пошто је на 25 утакмица постигао 15 голова.
Газета дело Спорт преноси да је спортски директор Јувентуса Кристијано Ђунтоли у добрим односима са менаџером српског фудбалера Дарком Ристићем. „Влаховићев менаџер је поновио да је отворен за дијалог о продужетку сарадње, а Ђунтоли је представио идеју која би могла да задовољни све стране. Влаховић има уговор са растућом платом, кренуо је од 7,5 милиона евра по сезони (плус бонуси). Он тренутно годишње зарађује око 10 милиона евра, а у последњој сезони уговора имаће плату од око 12 милиона евра. Клуб већ проучава најбољу формулу којом би спојио потребе обе стране. Јувентус има за циљ да амортизује трошкове, док центарфор с правом жели већу плату. Ако се у обзир узму сви елементи, продужење уговора на две године би било најбоље решење“, закључује Газета дело Спорт.
Влаховић (24) је за Јувентус укупно одиграо 88 званичних мечева и 38 пута се уписао у листу стрелаца.
Luis Hamilton: Ni roditeljima nisam rekao da prelazim u Ferari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јувентус планира да понуди Душану Влаховићу продужење уговора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.