Јелен: Нетанијаху да предузме кораке за јачање економије Западне обале

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 19:45

Јелен: Нетанијаху да предузме кораке за јачање економије Западне обале

Америчка министарка финансија Џенет Јелен изјавила је данас да је позвала израелског премијера Бењамина Нетанијахуа да предузме кораке за јачање економије Западне обале, тако што ће поништити потезе предузете након терористичког напада Хамаса 7. октобра на југ Израела. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/АР/Carolyn Kaster „Сједињене Државе су позвале израелску владу да ослободи приходе од царињења палестинским властима за финансирање основних услуга и јачање економије на Западној обали“, рекла је Јелен на конференцији за медије у Бразилу где присуствује самиту Г20, преноси Тајмс оф Израел.
Додала је да поздравља то што је постигнут споразум и чињеницу да су палестинске власти почеле да добијају средства.
„Недавно сам у писму премијеру Бењамину Нетанијахуу изнела низ корака за које САД верују да се морају предузети. Кораци укључују враћање радних дозвола за Палестинце и смањење баријера за трговину на Западној обали“, рекла је Јелен.
Према њеним речима, те акције су од кључног значаја за економско благостање Палестинаца и Израелаца.
Gutereš: Nad čovečanstvom se ponovo nadvila nuklearna senka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јелен: Нетанијаху да предузме кораке за јачање економије Западне обале се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.