Шокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 14:11

Шокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији! (ВИДЕО)

Миливојевић је, наиме, позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, признајући отворено да су спремни на све само да свргну актуелну власт. Фото: Wikimediacommons/СРБИН.инфо У контроверзном излагању на телевизији Н1, Срђан Миливојевић, истакнути члан НАТО коалиције „Србија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << против насиља“ и посланик Демократске странке, открио је шокантне намере своје политичке групације које су изазвале буру негодовања међу грађанима Србије.
Из његових речи произлази да опозиција не преза ни од чега како би се домогла власти, чак и по цену увођења санкција сопственој земљи и повлачења немачких инвестиција, што би имало девастирајуће последице по економију и животни стандард грађана.
Миливојевић је, наиме, позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, признајући отворено да су спремни на све само да свргну актуелну власт. Овакав приступ не само да показује опасну спремност на жртвовање националних интереса зарад политичких поена, већ и потенцијално води Србију у изолацију и економску кризу.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/milivojevic.mp4
Представници тајкунске коалиције „Србија против насиља“ на састанку са Мануелом Сарацином, немачким специјалним изаслаником за Западни Балкан, експлицитно захтевали увођење санкција против Србије. Њихов циљ, како се наводи, је уништење председника Вучића ударом на економију земље, стратегија која би могла довести до губитка стотина хиљада радних места и зарада, потпуно разарајући темеље српског друштва.
NATO general Ponoš potvrdio pakleni plan đilasovaca: U Brisel otišli da traže sankcije Srbiji i uništenje srpske ekonomije! (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.