НАТО генерал Понош потврдио паклени план ђиласоваца: У Брисел отишли да траже санкције Србији и уништење српске економије! (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 13:59

НАТО генерал Понош потврдио паклени план ђиласоваца: У Брисел отишли да траже санкције Србији и уништење српске економије! (ВИДЕО)

Понош и његови опозициони НАТО јуришници би све то поништили и упропастили Србију, само зарад мало власти. Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIC Представници опозиционе НАТО листе Србија против насиља боравили су јуче у Бриселу, где су лобирали да се Србији уведу санкције и да се из наше земље повуку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << немачке инвестиције. Не само да су се бавили том срамном работом, већ су то обавили намсејани, пуна срца и чак се и поносе том својом нечасном мисијом.
Један од присутних на том састанку у Бриселу био је и представник комби странке Здравка Поноша, Душко Лопандић, а сада је потврда тога да су опозиционари у Бриселу тражили да Србија стане, стигла и од Лопандићевог страначког шефа, НАТО генерала са хрватском путовницом, Здравка Поноша.
– Тај пут у Брисел или сутра у Париз или у Берлин је начин да се врши притисак, да се придобије наклоност колико је год могуће и да у том одмеравању да ли је важнији интерес немачког крупног капитала у Србији или то што ће писати у немачким новинама о репресивном систему у држави у систему где њихов крупни капитал има интересе то је ствар на којој треба да се ради – рекао је Понош на тајкунској телевизији и потврдио да су његови компањони тражили санкције за Србију и српски народ, а да се НАТО генерал из Шнајдерове мреже за исто то залаже.
За неког ко служи хрватским и НАТО интересима, попут Поноша, није изненађујуће да жели да Србија стане, али видимо да није усамљен у том ставу, јер је то политика читаве Ђиласове коалиције. Немачке компаније у Србији запошљавају више од осамдесет хиљада радника, а последњих година су отворене и многе немачке фирме овде у којима радници имају висока примања. Понош и његови опозициони НАТО јуришници би све то поништили и упропастили Србију, само зарад мало власти.
Ђиласовци су још једном показали да они нису само опозиција власти, већ су опозиција држави и сопственом народу, који очигледно презиру чим желе да заврши под санкцијама и да десетине хиљада људи преко ноћи остане незапослено и на улици, као што су били у њихово време.
Подсетимо, јуче су ђиласовци на састанку са Мануелом Сарацином затражили да Србији хитно буду уведене санкције и да из наше земље буду повучене све немачке инвестиције, што је пренео извор који је лично присуствовао састанку.
Фото: PrtSc/Twitter Представници листе „Насиљем против Србије“ немачком специјалном изасланику за Западни Балкан директно су рекли да треба уништити председника Србије Александра Вучића и да је најбољи начин за то удар на економију. Они су, дакле, зарад отимања власти спремни да Србију потпуно униште и да стотине хиљада људи оставе без посла и зарада!
Vučić nastavio konsultacije o sastavu nove vlade razgovorima sa SVM

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак НАТО генерал Понош потврдио паклени план ђиласоваца: У Брисел отишли да траже санкције Србији и уништење српске економије! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.