Песков: Руски војници су од самог почетка тврдили да ће тенкови Абрамс горети

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 21:21

Песков: Руски војници су од самог почетка тврдили да ће тенкови Абрамс горети

Руска војска је од самог почетка тврдила да ће тенкови Абрамс који су испоручени Оружаним снагама Украјине горети на исти начин као и остали, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков. Фото: Танјуг/AP/Ilya Pitalev
Он је навео да руски борци демилитаризују Украјину >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свакодневно.

Наши војници су од самог почетка говорили да ће ови тенкови горети као и остали, али генерално, као што ви и ја знамо из дневних извештаја Министарства одбране, ово је свакодневни, систематски, професионалан и предан рад наших војника који демилитаризују Украјину и то раде свакодневно, рекао је Песков новинарима, замољен да прокоментарише снимак запаљеног тенка Абрамс.
Раније је Јан Гагин, саветник шефа Доњецке Народне Републике (ДНР) Дениса Пушилина, рекао за РИА Новости да је први тенк Абрамс који су користиле украјинске Оружане снаге уништен у области Авдејевке.
Medvedev: Rusiji je svejedno s kojim će američkim liderima sarađivati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Руски војници су од самог почетка тврдили да ће тенкови Абрамс горети се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.