Захваљујући овом кулинарском трику можете додатно побољшати укус пасуља

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 16:00

Захваљујући овом кулинарском трику можете додатно побољшати укус пасуља

Пасуљ је многима омиљен, а захваљујући једном кулинарском трику можете додатно побољшати његов укус. Фото: Pixabay/Zozz_ Прво мора да стоји у води, која се потом просипа.
Али трик је у томе што када почнете да га кувате, потребна вам је топла вода.
После тога вратите на шпорет, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поново зачините, додајте месо и наставите са кувањем.
Кувари тврде да ћете захваљујући овом једноставном кораку сигурно бити одушевљени укусом пасуља. Пасуљ је махунарка која је изузетно здрава. 
Садржи скоро све есенцијалне аминокиселине.
Поред аминокиселина, садржи и калијум, калцијум, гвожђе, фосфор, магнезијум, цинк и натријум, одличан је извор протеина, витамина Б6, рибофлавина и витамина Б3, па једна порција пасуља обезбеђује 20 одсто дневне количине потребе за влакнима.
Пошто садржи гвожђе, може помоћи у лечењу анемије и јачању имунитета.
Осим тога, пасуљ је веома популаран у вегетаријанској кухињи јер се његовом употребом надокнађује недостатак протеина.
Recept dana: Krem supa koja diže imunitet

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Захваљујући овом кулинарском трику можете додатно побољшати укус пасуља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.