Масрали: Обе стране потврдиле учешће у новој рунди дијалога сутра у Бриселу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 14:55

Масрали: Обе стране потврдиле учешће у новој рунди дијалога сутра у Бриселу

Састанак у оквиру нове рунде дијалога Београда и Приштине биће одржан сутра у Бриселу, а обе стране су потврдиле своје учешће, изјавила је данас портпаролка у спољнополитичкој служби ЕУ Набила Масрали. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Она је на брифингу за новинаре рекла да ће састанак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бити усредсређен на „решења о многим отвореним питањима у вези са недавном одлуком“ о готовинским трансакцијама тзв. Централне банке Косова.
„Почеће ујутру и пратиће уобичајен формат дијалога, и обе стране су, колико ја знам, потврдиле њихово учешће“, рекла је Масрали. Делегацију Србије предводиће директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.
Медији су раније пренели да је Лајчак позвао Београд и Приштину како би у оквиру дијалога разговарали о једностраној уредби о укидању динарског платног промета на КиМ, а коју је тзв. Централна банка Косова донела крајем децембра.
Vesić: Opozicija lažima pokušava Srbiji da ukine sredstva iz fondova EU

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Масрали: Обе стране потврдиле учешће у новој рунди дијалога сутра у Бриселу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.