Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 18:16

Јоаким Лев: Нисам заинтересован да будем тренер Бајерна

Некадашњи селектор немачке фудбалске репрезентације Јоаким Лев изјавио је данас да не планира на крају сезоне да преузме Бајерн из Минхена, преноси Билд. Фото: Танјуг/AP/Frank Augstein Лев (64) је био селектор Немачке од 2006. до 2021. године. Он је тренутно без ангажмана, а поједини немачки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << медији су објавили да би Лев на крају сезоне могао да преузме Бајерн.
Тренер Бајерна Томас Тухел напустиће на крају сезоне клуб из Минхена.
„Вероватно постоје разлози зашто нећу да будем тренер Бајерна“, рекао је Лев и наставио:
„Бајерн вероватно није заинтересован за мене као тренера. А ни ја немам интерес за Бајерн. Ја сам довољно дуго био селектор Немачке. Не долази у обзир у овом тренутку да постанем тренер у неком немачком клубу. 17 година сам путовао кроз ову земљу, био на свим стадионима… Немачка има добре клубове, али они не представљају довољну мотивацију за мене“.
Он је 2014. године са селекцијом Немачке освојио Светско првенство, које је одржано у Бразилу, док је са „панцерима“ био трећи на Мундијалу у Јужној Африци 2010. „Нисам се повукао из фудбала, али ћу на крају сезоне видети да ли ће бити неких понуда. Можда ће неко да потражи квалификованог тренера за селектора националне репрезентације. Видећу шта ће ми бити на располагању“, истакао је Лев.
Golman Barselone Ter Štegen dobio ponudu da nastavi karijeru u Al Itihadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јоаким Лев: Нисам заинтересован да будем тренер Бајерна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.