Додик најавио посету Црној Гори

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 16:23

Додик најавио посету Црној Гори

Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је да ће у наредним данима посетити Црну Гору, као и да ће до краја марта Република Српска угостити мађарског премијера Виктора Орбана. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Република Српска се показује као важан саговорник како у региону, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тако и у све више држава битних на глобалном нивоу“, написао је Додик на свом инстаграм профилу.
Према нејговим речима, то показују и успешни разговори које је имао са председником Русије Владимиром Путином у Казању и председником Белорусије Александром Лукашенком у Минску. „У наредним данима настављамо с оваквом праксом и путујем у Црну Гору, а крајем седмице бићу у Анталији, на позив пријатеља из Турске“, навео је Додик.
Он је написао и да је планиран сусрет са председником Србије Александром Вучићем. „У априлу ћу учествовати на безбедносној конференцији у Санкт Петербургу, а у јуну ћу опет посетити тај град у којем ће бити одржан Економски форум”, написао је Додик.
Dodik: Putin nije čovek rata, Rusija nikoga nije okupirala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик најавио посету Црној Гори се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.