Брнабић: Крагујевац ће бити другачији град са Иновационим дистриктом

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 21:32

Брнабић: Крагујевац ће бити другачији град са Иновационим дистриктом

Крагујевац ће ускоро бити потпуно другачији град пошто ће у њему бити нови технолошки центар, изјавила је данас премијерка Србије Ана Брнабић поводом почетка изградње првог Иновационог дистрикта, и то, како је истакла, јединог у овом делу Европе. Фото: Танјуг/Сава Радовановић “Захваљујући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изванредној и најмодернијој инфраструктури најсавременијег Државног дата центра у региону у којем су превазиђени постојећи капацитети, данас у Крагујевцу започињемо изградњу првог Иновационог дистрикта, јединог у овом делу Европе. Ово ће бити јединствен комплекс информационих, креативних и дигиталних индустрија у Србији и у региону“, написала је Брнабић на свом налогу на мрежи Инстаграм.
Она је истакла да за добре резултате и велика дела није кључна идеја, већ напоран рад.
“Честитам свим Крагујевчанима почетак изградње Иновационог дистрикта, једне од највреднијих и најзначајнијих државних капиталних инвестиција, који ће бити важан подстицај за нова будућа улагања, отварање нових радних места и додатну економску вредност“, написала је Брнабић.
Mali: Pripremni radovi ispod zemlje za izgradnju EKSPO2027 se polako završavaju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Крагујевац ће бити другачији град са Иновационим дистриктом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.