Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 20:53

Глобални токови – нова емисија Центра за друштвену стабилност (ВИДЕО)

Центар за друштвену стабилност је у оквиру своје продукције кренуо са новом емисијом под називом „Глобални токови“.
Емисија има за циљ да представи све историјске и садашње глобалне токове, као и да евентуално >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предвиди будуће тенденције на светској геополитичкој позорници.
Прва епизода се бави Руском Федерацијом, њеном унутрашњом организацијом као и установљавањем функције председника, а све у циљу анализе будућих председничких избора у Руској Федерацији.
Центар за друштвену стабилност настао је 2004. године. Све време свог постојања, залагали су се за поспешивање толеранције у јавном дијалогу, јачање свести о неопходности демократије као политичког и друштвеног система вредности и предлагања нових решења помоћу којих би било унапређено грађанско друштво, на патриотским основама.
Крајем 2017. године у Центар за друштвену стабилност улазе млади интелектуалци, ентузијасти, са амбицијом да својим радом допринесу развоју социјалне дебате и промовишу модел неконфликтног доласка до кључних решења.
Центар за друштвену стабилност окупља интелектуалце различитих профила и интересовања, али са јасном мисијом – поспешивања културе дијалога, унапређивања способности прихватања разлика и уважавања другачијег мишљења, изналажења креативних одговора на комплексна питања која нам друштвена збиља свакодневно поставља.
Жеља им је да обогате интелектуалну сцену Новог Сада и Србије, кроз јавне трибине, дискусионе панеле, округле столове, анализе, стручне критике, информисање јавности и јавне иступе њихових чланова и сарадника.
Циљ им је да докажу предности цивилизованог сучељавања идеја, над обрачуном површног карактера. Сматрају да имају капацитет да се поставе у мозаику града и државе као место које окупља различитости са циљем откривања нових идеја и најцелисходнијих решења.
Antonov: Sankcije SAD su napad na ključne interese Rusije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Глобални токови – нова емисија Центра за друштвену стабилност (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.