Ресторани куваних јела који су освојили Новосађане

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 17:47

Ресторани куваних јела који су освојили Новосађане

Брз начин живота захтева и брзе одговоре. Када је храна у питању многи данас не троше своје време на припреме оброка, већ их често узимају напољу. Потреба за брзим оброком је доста другачија у односу на ранији период јер су се избацила јела са ногу, а убацила она кувана, топла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јела, могло би се рећи „на кашику“. Фото: Wikimediacommons/Petar Milošević Доказ да граду треба све више оваквих локала јесте и број ресторана куване хране којих је сваким даном све више.
Погледајте који су актуелни ресторани у Новом Саду са домаћом кухињом и на којој адреси:
Кутлача бар: Кутлача бар је ресторан разноврсних домаћих куваних јела. Брза услуга и укус је прво што ће вас привући. Ове можете пронаћи многе специјалитете од паприкаша, пасуља, тестетинана, похованог меса и прилога. Налази се на адреси Максима Горког 2. Радно време: понедељак – субота: 8 до 20:30 часова недеља нерадна
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by kutlaca bar restoran (@kutlacabar)


Код Шервала: Код Шервала је стари ресторан домаће кухиње који је добро познат Новосађанима. Овај мали ресторан домаћих јела на Рибљој пијаци годинама већ доноси јела са роштиља и стара домаћа јела која опорављају стомак. Предност су му повољне цене и квалитетна храна. Ресторан се налази се на адреси Трг републике 12. Радно време:
понедељак – субота од 8.00 до 18.00 часова недеља нерадна
Кувана храна – Кашика: Кувана храна – Кашика је један од модернијих објеката са богатом понудом куваних јела. Пријатна атмосфера често привлачи ужурбане Новосађане да баш овде седну и на миру поједу свој ручак. Предност локала је што ради и недељом. Кувана храна – Кашика налази се на адреси Новосадског сајма 13.6.
Роштиљ и кувана јела „Ћилим“: Роштиљ и кувана јела „Ћилим“ су домаћа јела припремљена како и сами кажу на традиционалан начин. Добар пасуљ са кобасицом, роштиљ мени, али и сарме и разни гулаши су оно што је увек радо тражено. Локал се истиче по пријатној услузи и доброј храни, наручито како истичу гости по домаћем пасуљу. Локал се налази у близини центра, у улици Лазе Костића 13.
Радно време од 0 до 24 часа.
Крости – експрес ресторан: Крости – експрес ресторан је модерна верзија пекаре која у својој понуди поред сланих и слатких пецива има и кувана јела. Крости је један од ланаца који је у Новом Саду веома популаран, а налази се на, чак 5 локација, међутим само у једном објекту можете користити кашику. У питању је локал у Фрушкогорској 22. Радно време:
понедељак – петак од 6.00 до 20.00 часова субота и недеља од 7.00 до 14.00 часова
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by СкРоЗ добра ПеКаРа (@skroz_dobra_pekara)


Скроз добра пекара: Скроз добра пекара је још једна у низу модерних пекара која доноси у својој понуси, баш попут пекаре Крости, кувана јела. Овај популарни ланац пекара у свом својим објектима у граду има у понуди велики избор куваних јела, а има их на чак четири места у Новом Саду. Често ћете у свим локалима видети гужве људи који чекају на ред, али са разлогом. Локације ресторана куваних јела су Булевар ослобођења 95, Хаџи Рувимова 27, Браће Рибникар 8 и Булевар ослобођења 30б.
Радно време свих објеката је од 0 до 24 часа.
Уживајте у богатој понуди куваних јела у овим ресторанима и истражите аутентичан укус домаће кухиње у самом срцу Новог Сада!
Uz ovaj trik više nikad nećete peglati garderobu!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ресторани куваних јела који су освојили Новосађане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.