Жреб за Лигу Европе: „Вучица“ и Свилар иду на Брајтон, Јовић и „росонери“ у Праг

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 14:53

Жреб за Лигу Европе: „Вучица“ и Свилар иду на Брајтон, Јовић и „росонери“ у Праг

У Ниону је одржан жреб за осмину финала Лиге Европе где смо добили неколико веома занимљивих парова. Убедљиво најинтересантнији двомечи нас чекају у дуелима Роме и Брајтона, као и Фрајбурга и Вест Хема. Фото: Градске инфо Екипа Ливерпула је одлично прошла на жребу јер су извукли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Спарту Праг, док то важи и за Милан. „Росонери“ су остали претпоследњи у жребу и могли су на Бајер Леверкузен или Славију, али куглице су их послале у Праг. Нема сумње да нас изузетне утакмице чекају између Бенфике и Ренџерска, као и Марсеја и Виљареала.
Прве утакмице на програму су 7. марта, реванш мечеви седам дана касније. Титулу је у прошлој сезони освојили Севиља након победе над Ромом. Ипак, шпанци неће бранити трофеј јер су завршили на последњем месту у групној фази Лиге шампиона.
Велико финале је заказано за 22. мај када ће две најбоље екипе одмерити снаге на „Авива стадиону“ у Даблину.
Осмина финала Лиге Европе: Спарта Праг – Ливерпул
Олимпик Марсеј – Виљареал
Рома – Брајтон
Бенфика – Ренџерс
Фрајбург – Вест Хем
Спортинг – Аталанта
Милан – Славија Праг
Карабаг – Бајер Леверкузен
Duljaj: Protiv Radnika najveći problem teren, situacija sa Severinom udar na tim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жреб за Лигу Европе: „Вучица“ и Свилар иду на Брајтон, Јовић и „росонери“ у Праг се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.