Поховање меса без грешке: Само на овај начин ће бити сочно, тајна лежи у једној намирници

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 14:01

Поховање меса без грешке: Само на овај начин ће бити сочно, тајна лежи у једној намирници

Поховано месо је омиљени специјалитет многих људи, али није увек лако постићи савршену комбинацију сочности меса и хрскаве коре. Фото: Pexels/Kaichieh Chan Међутим, често се дешава да корица буде превише масна или да месо изгуби сочност током пржења. Зато желимо да поделимо са вама тајну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << савршене смесе за поховање, а та тајна је – пиво!
Да бисте направили ову смесу, потребни су вам следећи састојци: 3 јаја, 5 кашика брашна, 1 кашика презли, 1/2 кашичице соли и 200 мл пива.
Прво умутите јаја у једној посуди. Затим додајте брашно, со, презле и пиво у ту смесу. Добро све измешајте док не добијете хомогену смесу.
Сада уваљајте комаде меса у припремљену смесу, како би сваки комад био прекривен равномерно. Након тога, можете пржити месо на уобичајен начин, у дубоком уљу или на тигању.
Време пржења зависи од дебљине меса и жељене унутрашње температуре. Битно је да корица буде хрскава, а месо сочно.
Надамо се да ће вам овај рецепт помоћи да припремите савршено поховано месо са сочним унутрашњим делом и хрскавом корицом. Уживајте у оброку!
Kečap, majonez ili senf? Kako vaš omiljeni sos utiče na vaše zdravlje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поховање меса без грешке: Само на овај начин ће бити сочно, тајна лежи у једној намирници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.