Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 13:05

Тајкунска Нова С опет покушала да оцрни Вучића: Приказали су његове фантастичне резултате!

У прилогу о граду Лесковцу, по угледном магазину Фајненшал тајмс – најбољем микро-граду на свету за улагања, и уместо да то буде на понос свих грађана Србије они су тај успех покушали да унизе. Фото: PrtSc Тајкунска телевизија Нова С још једном је покушала да оцрни председника Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Александра Вучића, али им то, поново, није успело.
У прилогу о граду Лесковцу, по угледном магазину Фајненшал тајмс – најбољем микро-граду на свету за улагања, и уместо да то буде на понос свих грађана Србије они су тај успех покушали да унизе.
NOVA HTELA DA OCRNI VUČIĆA ALI IM JE BAŠ NJIHOV PRIMER POKAZAO FANTASTIČNE USPEHE VUČIĆA!
Nova S je napravila prilog o Leskovcu – najboljem mikro-gradu na svetu za ulaganja po uglednom magazinu Financial Times, ali je novinarka odmah pohitala da relativizuje taj uspeh za… pic.twitter.com/iULCgRUWLi
— Detektor laži (@LaziDetektor) February 23, 2024

Новинарка одмах похитала да релативизује тај успех за Лесковац и целу Србију:
– Лесковац је град јефтине радне снаге, зараде су и за 20.000 динара ниже од републичког просека!
Ипак, то и није баш тако!
Просечне плате у Лесковцу:
Пре Вучића: 27.000 рсд
За време Вучића: 65.000 рсд
Незапосленост у Лесковцу:
Пре Вучића: 33%
За времене Вучића: 12,3%
Подсетимо, магазин фДи, публикација британског Фајненшал тајмса, у издању листе „Европски градови и региони будућности“ за 2024. годину, рангирао је Београд на високо седмо место у категорији великих европских градова када је реч о људском капиталу, док је Лесковац заузео чак прво место као најпривлачнији мали град за инвеститоре.
Đilasov ideolog skrenuo s uma: Teodorović hoće DOŽIVOTNO da zabrani Srbima iz Republike Srpske ulazak u Srbiju! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тајкунска Нова С опет покушала да оцрни Вучића: Приказали су његове фантастичне резултате! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.