Пеп Гвардиола: Волео бих да једног дана постанем селектор

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Feb.2024, 20:50

Пеп Гвардиола: Волео бих да једног дана постанем селектор

Менаџер фудбалског клуба Манчестер сити Пеп Гвардиола изјавио је данас да би волео да једног дана постане селектор, преносе британски медији. FOTO: Martin Rickett/PA via AP Гвардиола има уговор са Манчестер ситијем до јуна 2025. године.
„Желео бих да водим неку репрезентацију на Светском >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << или Европском првенству. Волео бих то, али не знам коју бих репрезентацију предводио. Не знам ко би ме хтео. Мора неко да жели да будеш селектор, баш као и тренер неког клуба“, рекао је Гвардиола за И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН) Бразил.
Гвардиола је у Манчестер ситију од 2016. године, а пре тога је тренирао Бајерн и Барселону. Он је у тренерској каријери са ова три клуба освојио 37 трофеја.
Гвардиола је рекао да себи није поставио циљ да освоји СП, ЕП или Куп Америке.
„Никада нисам размишљао о томе. Када сам постао тренер нисам размишљао о освајање титуле у првенству или у Лиги шампиона. Волео бих да водим неку селекцију на СП, ЕП или Купу Америке. Не знам када би то могло да буде, за пет, 10 или 15 година… Волео бих да прођем и то искуство да будем селектор на Мундијалу“, закључио је Гвардиола.
Šok u Humskoj: Severina napustio Partizan zbog duga od 25 hiljada evra i vratio se u Holandiju?

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пеп Гвардиола: Волео бих да једног дана постанем селектор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.